Spesialister I Marbella Eiendom

VÅRE ESKLUSIVE EIENDOMMER

 

I løpet av årene har Altavista Property blitt kjent som en spesialist innen nye luksuriøse eiendomsuviklinger i Marbella som tilbyr utmerkede plasseringer og høy verdi.

Vi er ledende selskap i denne bransjen på grunn av resultatene vi leverer - vi finner førsteklassets eiendommer til attraktive priser i nye eiendomsutviklinger til våre kunder. Ved å gjøre dette fremmer vi noen av Marbellas topp eiendomsutviklinger til et internasjonalt marked. Vår effektivitet, profesjonalitet og til slutt vår suksessoppnåelse gjør at vi er så heldige at vi kan være i en posisjon hvor vi kan betjene både huskjøpere, eiendomsutviklere og banker.

Dette i sin tur gjør det mulig for Altavista Property å ikke kun bli tilbudt de beste eiendommene i Marbella, men det er ofte slik at vi har eksklusive rettigheter for å gjøre dette. Dessuten gir vår erfaring oss muligheten til å forhandle prisene, finansieringspakker og vilkår som vi vet er attraktive for våre kunder.

Mange våre kjøpere betaler kontant, men i tillegg til det har vi det som mål å finne løsninger for de som trenger eller ønsker å ta opp boliglån for deres eiendomskjøp. Med priser og renter på attraktive nivåer er dette en perfekt tid for å kjøpe i Marbella, så ta en titt på våreboliganlegg i Marbella og se hvorfor denne regionen igjen er populær blant kjøpere og investorer fra hele Europa og andre deler av verden.