Spesialister I Marbella Eiendom

VÅRE OMRÅDER

Hvis du spør oss “hva er det beste området i Marbella”, kommer vi til å svare at det kommer virkelig an på hva det er du ser etter.

Du skjønner, noen områder er best for de som er på ferie, mens andre passer bedre for lengre opphold eller opphold hele året rundt. Det første pleier å være nærmere stranda, mens det siste ligger lengre inne i landet, hvor områdene som Nueva Andalucía tilbyr et perfekt miljø for familier, med mye åpen plass, grønne områder, sportsfasiliteter, skoler og lokale fasiliteter.

De som ser etter spenning, glamour og underholdning kommer til å finne ut at det er nettopp det som gjør Puerto Banús så populær, mens de som elsker villaer på stranda vil mest sannsynlig velge noe fra Los Monteros eller Guadalmina. Det siste tilbyr også liv rett ved siden av store åpne grønne golfbaner, en attraksjon som er populær i mange deler av golf-gale Marbella.

Río Real, Nueva Andalucía og Los Flamingos er også kjent for nydelige golfbaner som går gjennom boligområder, der Elviria byr på en interessant miks av strand og golf. Det eksklusive ingjerdede boligkomplekset er der for de som trenger beskyttelse for privatliv, sikkerhet og et område uten trafikk, hvor eierne av luksuriøse hjem utgjør sammen et eksklusivt fellesskap.

Blant de mest populære er Sierra Blanca, et prestisjefult boligområde med villaer og stilige leiligheter som har en fantastisk utsikt over Marbella og kystlinjen fra foten av La Concha fjellet. Selv om Sierra Blanca ligger rett ved siden av et beskyttet naturområdet, er det kun 5 minutter unna fra Marbella by og Puerto Banús.

Miljøet rundt de klassiske klubbene på fjellsiden er best ivaretatt i El Madroñal og La Zagaleta, en av de mest prestisjefulle eiendomsprosjektene av denne typen i Europa, mens andre deler av Benahavis kommune som Marbella klubb på fjellsiden og Montemayor er også kjente for å tilby den optimale miksen av stilig landlig liv i utkanten av Marbella.

Det at vi dekker alle de områdene gir oss ikke bare et fantastisk utvalg, men vi kan også tilby ekspertrådgivning om kjennetegn, fasiliteter, eiendomssubmarkeder, prisnivåer og livstil som karakteriserer hvert av disse områdene, slik at du har et godt grunnlag for å ta et valg når du skal bestemme deg for hvilket område i Marbella som er den beste for deg.