Spesialister I Marbella Eiendom

AV REISE

Internett er et fantastisk verktøy som har revolusjonert mange næringsområder, inkludert eiendomsmegling. Før var man avhengig av å gå til eiendomsmegler, se på brosjyrer og gå på visninger. Idag gjøres mye av dette “grunnarbeidet” online.

Med andre ord er det nå mulig å undersøke hva som er tilgjengelig innen dine interesser og ditt budsjett, både i lokale områder og i utlandet. Du kan bruke så mye eller så lite tid du vil, enten ved å intensivt undersøke et marked og dets egenskaper, priser, fasiliteter og områder, eller ved å følge med på detaljene og trendene over en lengre periode.

I løpet av prosessen lager de fleste potensielle kjøpere en liste over eiendommene som har vekket interesse, og vil normalt etterspørre mer informasjon fra nettsiden til agenten hvor de så eiendommen. Slik begynner et forhold hvor kunden etterspør informasjon fra agenten som tilbyr en oversikt over områdene, eiendomstypene, livstilen, fasilitetene og prisen som de er interessert i.

Så nyttig som denne fjerne fremgangsmåten kan virke, er det fremdeles veldig få kjøpere som kan bestemme seg for å kjøpe eiendom uten å se på den, særlig hvis den ligger i utlandet. For alle, bortsett fra de mest erfarne huskjøperne og investorene, forblir en personlig orienteringsbesøk og visning av de utvalgte eiendommene en viktig del av prosessen.

ALTAVISTAS AV REISE

Våre AV Reiser er designet slik at prosessen er så enkel, kostnadseffektiv og tidseffektiv som mulig.

Derfor tilbyr vi 1-3 dagers AV Reiser for å vise deg eiendommene du er interessert i. Altavista eiendomsmeglere skal ikke bare avtale møter og vise eiendommene til deg, de kommer også til å gi deg detaljert informasjon om husene og svare på alle spørsmål du har om kjøp, investering og liv i Marbella.

Du er selvfølgelig ikke forpliktet til å kjøpe. Den eneste forskjellen med å planlegge din egen tur fremfor å benytte AV Reiser, er at vi kommer til å ta mye av organiseringsbryet fra deg og vil normalt spare våre kunder tid og penger.

Når dere har bestilt flybiletter, vil vi gjerne organisere opphold til reduserte bedriftspriser i noen av de beste forretningshotellene i Marbella, i tillegg til å hente deg fra flyplassen. Når du er vel framme vil vi planlegge visning av eiendommene som du er interessert i, og vi kan gjerne tilby boliglån og juridisk rådgivning helt gratis. Dersom du finner eiendommen som du er interessert i i løpet av ditt besøk, kan vi introdusere deg til banker og advokatfirmaer hvis det trengs, og sikre at prosessen blir effektiv, enkel og hyggelig.

Vennligst ta kontakt for mer informasjon om våre AV Reiser.