Spesialister I Marbella Eiendom

AGENTER

Det at Altavista Property er et eiendomsmeglerfirma som ofte blir valgt av mange ledende eiendomsutviklere for å markedsføre deres prosjekter, og i mange tilfeller eksklusivt av oss, betyr ikke at vi er selvtilfreds eller setter ikke pris på verdien av samarbeid med andre fagfolk.

Tvert imot. Altavista er et eiendomsmeglerfirma som er overbevisst om at vi er mest effektive når vi jobber sammen. Av denne grunn er vi alltid villige til å jobbe sammen med likesinnede profesjonelle selskaper som har et godt omdømme og markedskunnskap, enten lokalt eller i utlandet.

Vi representerer noen av de mest attraktive eiendommene på Costa del Sol, så hvis du har kunder som er interesserte i disse eiendommene eller ditt portefølje er begrenset, hvorfor ikke ta kontakt med oss. Hvis vi begynner å jobbe sammen, kan du få direkte tilgang til vårt brede spekter av eiendommer over hele regionen.

På denne måten har vi etablert mange gjensidige og nyttige arbeidsforhold som har ført til et langvarig samarbeid mellom selskaper. Ved å samarbeide på denne måten blir vi ikke bare effektive, vi kan også tilby bedre service til våre kunder.

Uansett hvilken type samarbeid du foretrekker, la oss jobbe sammen. Vi ser etter gode selskaper for å jobbe sammen og utvide vårt internasjonale nettverk av eiendomsmeglerfirmaer. Til gjengjeld tilbyr Altavista Property en profesjonell struktur som sikrer enkelt og effektivt samarbeid og mange av kystens mest attraktive eiendomsprosjekter og nøkkelklare prosjekter.

Ta kontakt for mer informasjon.

Felt med *må fylles ut.

Vennligst fyll ut skjemaet ovenfor. Vi vil komme tilbake til deg så raskt som mulig.

Alternativt hvis du ønsker å besøke oss, vennligst ring for å arrangere en avtale.

Telefon:
+47 2396 0741
+34 952 799 360


KONTOR ADRESSE:
Edif. Grupo Diz
Calle Guadaiza 25
Urb. Los Ángeles
San Pedro de Alcantara
29670 - Marbella