Spesialister I Marbella Eiendom

Hvorfor Oss

Det er mange eiendomsmeglere på Costa del Sol. Hvorfor bør du velge Altavista? Dette er et godt spørsmål, og vi kommer ikke til å si at vi er det eneste gode eiendomsmeglerfirmaet i Marbella. Altavista Property er imidlertid et av de firmaene som er rangert høyt blant de beste på grunn av sitt gode omdømme som ble bygd opp takket være vår markedskunnskap og profesjonelle og effektive prosesser ved markedsføring av luksuriøs eiendom og kundeservice som ingen andre har.

Vi er en av de ledende eiendomsmeglerne i Marbella fordi vi har jobbet veldig hardt for å bli betraktet som et seriøst og profesjonelt selskap, av både kunder og kollegaer, som deler sin ekspertise med kundene sine, uansett om de er ute etter en ferieleilighet, en luksuriøs villa eller en god investeringsmulighet.

FAGLIG ANNERKJENNELSE

Det er den kontinuerlige kvaliteten på tjenestene våre som vi er stolte av, og som vi bevarer ved å ha en selektiv ansettelsespolitikk, en kontinuerlig opplæring av våre ansatte og en kvalitet på bedriftsrutiner som du kun kan forvente av et seriøst selskap. Det er ikke overraskende at vi er den eneste ISO 9001-sertifiserte eiendomsmegleren i Marbella, og bare i de siste par årene har vi fått offisiell annerkjennelse gjennom tildelinger som “the OPP Gold award for Best Real Estate Agent 2011”, “the Overseas Living Best Real Estate Award 2011”, “the Best Real Estate Website Spain” og Europa tildelinger i 2012 og “Highly Commended Real Estate Agency Spain 2012”. Alt dette er en annerkjennelse av de resultatene som vi har oppnådd ved markedsføring av La Resina Golf & Country Club, og måten det var gjennomført på.

Nyere tildelinger er “the Highly Commended Award for Real Estate Agency Website category for Spain 2014” og “Five Star Award for Real Estate Agency Website category for Spain 2014” som ble nylig tildelt. Som du ser, så er Altavistas liste over profesjonelle referanser lang og inkluderer ikke bare kunder, men også utviklere, banker og advokatfirmaer.

Du kan betro oss med ditt eiendomssøk eller salg, fordi det er nettopp det de ledende eiendomsutviklerne og bankene i denne regionen har gjort lenge. Som et ledende firma, er Altavista Property annerkjent som en spesialist i markedsføringen av nye eiendomsprosjekter i Marbella og omegn. Vår suksessoppnåelse snakker for seg selv og har gjort oss til en seriøs partner for de viktigste eiendomsutviklerne og finansielle institusjoner i dette området, som i sin tur gir oss mulighet til å forhandle priser, finansiering og kjøpsvilkår som setter dine interesser som kjøper først.

EN TJENESTE DEDIKERT TIL KJØPER OG SELGER

Altavista er et firma som forstår dagens eiendomsmarked og hvordan vi promotere og markedsføre eiendommer både lokalt og i utlandet på en best mulig måte. Samtidig i hjertet av alt dette må det ligge en lojalitet til både kjøper og selger. Vår lojalitet er først og fremst en serviceindustri, og vi tilbyr service til begge parter. Vår jobb er å bringe selger og kjøper sammen, hvis eiendommen, prisen og vilkårene er riktige.

Vi tar denne oppgaven på alvor og bruker kun moderne markedsføringsverktøy, ledelsesstukturer og teknologi for å være meget effektive. Vi glemmer imidlertid aldri at eiendomsmegling handler ikke bare om markedsføring og heller ikke om hus, det handler også om å tilby mennesker en personlig service. Ta kontakt med oss med dine eiendomskrav, så kan du selv prøve våre tjenester.